Vinnare fototävling 2017

Stort grattis till alla vinnare i vår fototävling inför Kattens dag! Och stort tack för alla fina bilder på älskade, busiga och härliga katter från hela landet som ni deltagit med i vår tävling för att hylla Sveriges alla katter och alla deras passionerade ägare.

Vinnare juryns val

ESSET & FILLE

SUSANNE ISAKSSON

Grattis Susanne, din bild på Esset och Fille blev utsedda till tävlingens första Juryns val! Att fånga två kattungar på samma bild, som dessutom ligger stilla och är så här gulliga, gjorde denna bild till Juryns val.

Esther

Kim ALMQUIST

Grattis Kim, din bild på Esther blev utsedd till Juryns val! En härlig bild på en katt i sin bästa miljö, med fokus och spännande placering mellan träden fick juryn att välja just denna bild.

Sam

HANNA SÖNNERUP

Grattis Hanna, din bild på Sam blev utsedd till vår tredje Juryns val. Ett klassiskt porträtt med fint fokus och härligt uttryck ledde till att denna bild blev utsedd till Juryns val.

Bosse

MARIA SVANHOLM

Grattis Maria, din bild på katten Bosse blev utsedd till tävlingens sista Juryns val. Vilken kattälskare kan motstå den här bilden? Juryn övertygades av Bosses charm och gosiga inställning.

Folkets val

cat

Pulgarcita

heart

1454

cat

Artemis

heart

1018

cat

Rasmus

heart

832

cat

Rasmus

heart

827

cat

Wishi

heart

604

cat

Simon

heart

548

cat

Lanzelot

heart

543

cat

Micke

heart

527

cat

Picasso

heart

509

cat

Sotis

heart

508

cat

Stella

heart

500

cat

Mimmi Hittekatt

heart

490